Izvor: RTS, 14.Maj.2023, 10:25

Зрењанин, дечак секиром тешко повредио момка и његову мајку

Тринаестогодишњи дечак претходне ноћи напао је седамнаестогодишњака и његову мајку, потврђено је у зрењанинској полицији РТС-у. Из службе за односе са јавношћу Клиничког центра Војводина саопштено је да је пацијенткиња примљена због повреде главе, као и да је >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << стабилног општег стања хоспитализована на Клиници за неурохирургију.
Дечак, који је напад извршио секиром и ножем, 57-годишњој жени и њеном 17-годишњем сину нанео је тешке тешке телесне повреде опасне по живот, због чега су хитно превезени у Клинички центар Војводине, сазнаје РТС.

Полиција је привела дечака, као и његове родитеље. Ухапшеном оцу починиоца, одређено је задржавање за кривично дело запуштање и злостављање малолетног лица, а за исто дело иде и мајци кривична пријава у редовном поступку.
Несрећа се догодила у селу Радојево у општини Нова Црња, незванично сазнаје РТС. Жена је наводно секиром задобила повреде по глави, док је њен син задобио више убода ножем у пределу груди и секиром у пределу главе.
Из службе за односе са јавношћу Клиничког центра Војводина саопштено је да је пацијенткиња В. С. (1966. годиште) примљена је на Клинику за неурохирургију КЦВ преко Ургентног центра због повреде главе.
Након пријема у Ургентни центар КЦВ спроведена је адекватна дијагностика и примарни хируршки третман. Пацијенткиња је стабилног општег стања хоспитализована на Клиници за неурохирургију, где се спроводи даљи интензивни конзервативни третман и мониторинг, наводе из КЦВ.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.