Izvor: RTS, 08.Maj.2023, 18:05

Минут ћутања због трагичних догађаја у Србији на седници ЕП у Стразбуру

На отварању пленарне седнице Европског парламента у Стразбуру, на позив председнице ЕП Робертe Мецоле одржан је минут ћутања због трагичних догађаја у Србији. Велики број посланика ЕП био присутан у сали, из свих политичких група.
Председница >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << ЕП подсетила je да су се у току прошле недеље десиле две узастопне смртоносне пуцњаве у Србији и нагласила да учиниоци ових "насумичних" злочина морају одговарати.

У име ЕП упутила је искрено саучешће породицама и пријатељима жртава, од којих су многи били деца.
Истакла да је Европски парламент у мислима уз породице настрадалих и повређених и позвала посланике да устану како би минутом ћутања одали пошту свим жртвама.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.