Izvor: RTS, 08.Maj.2023, 16:16

Саслушан васпитач из Оџака, сумња се да је искоришћавао малолетнике за порнографију

Васпитач у Предшколској установи "Полетарац" у Оџацима И. О. саслушан је по налогу заменика Основног јавног тужилаштва у Сомбору због сумње да је учинио кривично дело приказивање, прибављање и поседовање порнографског материјала и искоришћавање малолетног лица >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << за порнографију.
Након саслушања, дат је предлог Основном суду у Сомбору да се осумњичени И. О. притвори.
Извршен је претрес стана и других просторија које користи осумњичени. Привремено су одузети предмети који могу да послуже као доказ и предати на вештачење, саопштило је Тужилаштво.
Осумњичени И. О. (26) је васпитач у Предшколској установи "Полетарац" у Оџацима, а ухапшен је у недељу због сумње да је фотографисао малолетну децу без дозволе родитеља.
Родитељи деце која похађају Предшколску установу "Полетарац" одржали су раније данас миран протест испред вртића.
Захтевају од руководства да добију на увид како је осумњичени запослен, као и да се даље предузимају пооштрене мере опреза.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.