Izvor: RTS, 02.Maj.2023, 11:17

Премијерка Брнабић у Мостару, састала се са Човићем и Кришто

У Мостару почиње Међународни сајам привреде. Међу око 800 излагача из више земаља су и привредници из Србије. У граду на Неретви су премијерка Ана Брнабић и делегација Привредне коморе Србије. Брнабићева се састала са председавајућом Вијећа министара БиХ Борјаном >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Кришто, а претходно и са замеником председавајућег Дома народа Парламентарне скупштине и председником Хрватског народног сабора БиХ Драганом Човићем.
У Мостару почиње Међународни сајам привреде на којем учествује и делегација Привредне коморе Србије. Свечаном отварању манифестације присуствоваће и премијерка Србије.

Премијерка Брнабић састала се у Мостару са замеником председавајућег Дома народа Парламентарне Скупштине Драганом Човићем.
"Разговор о билатералним економским и политичким односима са замеником председавајућег Дома народа Парламентарне Скупштине БиХ уочи 24. Међународног привредног сајма у Мостару. Настављамо да унапређујемо нашу сарадњу зарад заједничког регионалног просперитета", написала је премијерка на Твитеру.
Након састанка са Човићем, Брнабићева се у Мостару састала и са председавајућом Савета министара БиХ Борјаном Кришто, са којом је, како каже, разменила идеје о регионалној трговинској сарадњи, заједничком раду на економским потенцијалима и инфраструктурној повезаности са циљем даљег развоја.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.