Izvor: RTS, 21.Apr.2023, 10:48

Скупштина Србије наставља рад

Скупштина Србије почела је Другу седницу Првог редовног заседања на којој ће се наћи укупно 28 тачака дневног реда.
Народни посланици ће разматрати предлоге закона о електронским комуникацијама, о безбедности и здрављу на раду, о изменама и допунама >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Закона о управљању отпадом, о подстицајима у пољопривреди и руралном развоју, о давању гаранције Републике Србије у корист ОТП БАНК NYRT, ОТП Банка Србија а.д.

Нови Сад и ДСК БАНК АД по задужењу Јавног предузећа "Србијагас", о давању гаранције Републике Србије у корист Немачке развојне банке KfW по задужењу Акционарског друштва "Електромрежа Србије", о потврђивању Споразума о зајму и другим економским законима.
На дневном реду ће се наћи и више Споразума које је Република Србија закључила са другим државама, међу којима је Споразум о слободном кретању са личним картама на Западном Балкану и Споразум о признавању квалификација на Западном Балкану.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.