Žene više vole punije muškarce

Izvor: Prva.rs, 05.Okt.2014, 19:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žene više vole punije muškarce

Mišićavo i preplanulo muško telo ne privlači obavezno žene koje više vole da izlaze sa debeljuškastim muškarcima, rezultat je ankete koja je sprovedena povodom prikazivanja filma "Loše komšije" sa Zakom Efronom i Setom Rogenom.
Prema pisanju Dejli mejla, 74 odsto žena je izjavilo da bi radije izašle sa muškarcem koji ima "ljubavni jastučić", tj, naslage sala oko stomaka, ukoliko bi morale da biraju između mišićavog i bucmastog udvarača.
Čak 96 odsto njih smatra da >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << su muškarci opsednuti teretanama "dosadni".
Britanski mediji objašnjavaju ovakav stav egocentričnim i psiholoških porivom. Naime, ako žene ne vole pločice na muškom stomaku to je zato što ih to podseća na vlastite fizičke nedostatke.
One veruju da bi im vitki muškarci atletske građe zamerili odsustvo discipline i brže primetili njihove "falinke".
Žene su, takođe, mahom izjavile da bi im bilo jako neprijatno da se svuku pred vitkim muškarcem izraženih mišića.
Izvor: tanjug

Nastavak na Prva.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.