ZNATE LI ČEMU SLUŽI OVA RUPA? Kad vidite odgovor, pitaćete se kako SAMI niste shvatili! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Feb.2017, 14:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZNATE LI ČEMU SLUŽI OVA RUPA? Kad vidite odgovor, pitaćete se kako SAMI niste shvatili! (VIDEO)

Toliko je prosto i dobro, da boli!

Mnoge stvari u našem okruženju prihvatamo zdravo za gotovo i nemamo pojma kakva je njihova prava funkcija. Takva je situacija i sa rupicom na jezičku kojim se otvaraju limenke. O njoj verovatno niste ni razmišljali, a video koji možete pogledati ispod teksta sugeriše da je njena funkcija da pridržava slamčicu koja se gurne u limenku.

ČITULJA KOJOJ SE SMEJE BALKAN: "Umesto buketa cveća živa, na grob ću ti doneti bocu piva..." >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << (FOTO)

Naravno ovo nije jedini izum čije prave namene nismo uopšte ni svesni. Autori videa koji možete da pogledate ispod otkrili su i čemu služi rupica na vrhu poklopca za olovku, gumica ispod čepa flaše za sod, rupica na vrhu ručke od tiganja, i tako dalje. Pogledajte, i bar nešto od svega ovoga sigurno će vas iznenaditi:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.