ZAŠTO NIKO NE REAGUJE: Otac vodi ćerku na POVODCU kao psa,njegovo opravdanje je ŠOKIRALO sve (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jun.2017, 14:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZAŠTO NIKO NE REAGUJE: Otac vodi ćerku na POVODCU kao psa,njegovo opravdanje je ŠOKIRALO sve (FOTO)

Potpuno bizaran postupak.

Bizaran postupak jednog tate iz Oregona šokirao je korisnike Fejsbuka!

Naime, Klint Edvards svoju ćerkicu šeta na povodcu kako bi se malecka smirila. Mnogo puta je devojčica viđena na ulici vezana kao pas, a nakon žestokih kritika svoj čudan postupak Klint je objasnio na društvenim mrežama.

– Bili smo na pijaci i stavio sam dete na uzicu. Ona je nemirno dete i to ju je već spasilo od toga da izleti na put ili da gurne ruku >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u aparat za sladoled. Da se nisam poslužio uzicom dok smo bili u zabavnom parku, zoološkom vrtu ili šoping centru sad bi već bila izgubljena - napisao je tata dodajući da će se i njegova devojčica jednom smiriti i biti kao druga deca.

- Ali, dok se to ne dogodi, učiniću sve što je u mojoj moći da je zadržim dalje od opasnosti, pa makar to značilo i da će biti na uzici – zaključio je Klint.

Prvu fotografiju svog deteta na uzici postavio je na Fejsbuku pre nešto manje od godinu dana, ali malecka se očigledno još nije smirila, jer je i dalje šeta kao psa.

U moru osuđujućih komentara na Fejsu, Klint dobija i podršku.

- Pre sam prilično osuđivao ovakve stvari, a onda sam dobio decu. Sad znam bolje - komentarisao mu je jedan pratilac.

Da li biste vi ovako šetali svoje dete? Pišite nam svoje mišljenje u komentaru.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.