ZA KOLA JE DALA 360.000 €, A BUBU I DŽALU ISPALILA ZA 2.000?! Folkerka prestala da im se javlja, nastao potpuni FIJASKO!

Izvor: Kurir, 28.Jan.2020, 07:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZA KOLA JE DALA 360.000 €, A BUBU I DŽALU ISPALILA ZA 2.000?! Folkerka prestala da im se javlja, nastao potpuni FIJASKO!

Dvojac iz Sarajeva je za Bubamaru napisao pesmu "Amnezija", a ona im je unapred dala veći deo novca. Dogovor je bio da ostatak plati kad sve bude gotovo, ali im se otad nije javljala

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Dara Bubamara ispalila Jalu i Bubu ZA 2.000 EVRA!

Izvor: Scandal.rs, 28.Jan.2020

Dara Bubamara hvali se time da dosta zarađuje, kupuje skupe stvari i nekretnine, a s druge strane, saradnicima ne plaća pesme koje su joj napisali. Na spisku onih kojima folkerka duguje su i Jala Brat i Buba Koreli, a u pitanju je iznos od 2.000 evra. Dvojac iz Sarajeva je za Bubamaru 2018. uradio...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.