(VIDEO 18+) SAMO ZA OBDARENE: Evo kako treba voditi ljubav sa ženom ako imate DŽINOVSKU alatku

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Mar.2017, 11:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO 18+) SAMO ZA OBDARENE: Evo kako treba voditi ljubav sa ženom ako imate DŽINOVSKU alatku

Postoji nekoliko pravila.

Ukoliko niste znali da se tokom seksa ne treba javljati na mobilni telefon, ovo grafičko uputstvo će vam objasniti upravo to. Ali čekajte, ima još! Izgleda da smo u svom seksualnom obrazovanju ponešto propustili, pa tako nije nikakvo čudo da nam žena zvoca non-stop. Predigra? OK, valjda. Kondom? Ako baš mora...

Ali, trenutak kada smo se potpuno izgubili bio je kada smo videli džinovsku alatku lika sa uputstva - deluje kao da je jedno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 20 odsto slon, ako nas razumete, he he. Zbog surle? Ne? U redu, loša je fora.

STRIPTIZ U TALENTIMA! Kada je ova devojka (19) počela da meša na sceni, žiri je ZANEMEO (VIDEO)

Elem, ukoliko ste enormno obdareni i želite da ostvarite svoje erotske fantazije, ali niste baš sigurni šta i kako, pogledajte snimak na linku ispod. U naše vreme sve je bilo mnogo manje komplikovano, ali jedna stvar se nije promenila. Kada se posao završi, vreme je za muškarca da se uputi ka vratima označenim tablom "EXIT".

Živeo napredak!

NAGRAĐIVANA SRPSKA GOTIČARKA (20) SA IZVANREDNIM TALENTIMA: Od šivenja do plesa oko šipke (FOTO)

Video je toliko eksplicitan da vam možemo pružiti samo JuTjub link OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.