Uhvatili su ženu koja je KRALA PELENE za sina: Reakcija POLICAJCA ostaviće vas BEZ REČI! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Avg.2017, 12:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhvatili su ženu koja je KRALA PELENE za sina: Reakcija POLICAJCA ostaviće vas BEZ REČI! (FOTO)

Ovako nešto NIKO nije očekivao!

Jedna mlada Amerikanka kupovala je namirnice u samoposluzi, u Laurelu, u američkoj državi Merilend, ali nije imala dovoljno novca da kupi pelene za sina. Službenici obezbeđenja shvatili su da je pokušala da ukrade dva pakovanja pelena, čija je cena bila 15 dolara.

Policajac Benet Džons koji je pozvan na mesto događaja, odlučio je da ne uhapsi mladu majku, i svojim novcem je kupio pelene za njenog sina, izvestila je policija.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Sproveo je MUČAN eksperiment da bi otkrio koji deo tela NAJVIŠE BOLI posle ujeda PČELE

"Iako se često šalimo da su mnogi naši početnici još u pelenama, policajac Džons nije ovo kupovao za sebe", napisali su na Fejsbuku pored fotografije policajca koji je pokazao veliko srce.

Policajac je shvatio da je majka, čije ime nije objavljeno, samo želela da osigura pristojan život za svog sina. On sam je odrastao sa samohranom majkom pa se nadao da će ovo dete dobiti priliku za bolji život.

DEČKO JE JOŠ UVEK TINEJDŽER: Počeo je u garaži, a sad zapošljava 17 ljudi i zarađuje milione

"To govori dovoljno o veličini srca naših službenika", dodaje se u objavi.

Svaka čast!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.