UŽIVO PAKET MERA VLADE SRBIJE Mali: Srbija ovu krizu čeka nikad jača! SVAKOM PUNOLETNOM GRAĐANINU NA RAČUN PO 100 EVRA

Izvor: Kurir, 31.Mar.2020, 16:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽIVO PAKET MERA VLADE SRBIJE Mali: Srbija ovu krizu čeka nikad jača! SVAKOM PUNOLETNOM GRAĐANINU NA RAČUN PO 100 EVRA

* Država će na sebe preuzeti poreze i doprinose, a poslodavci će zaposlenima isplatiti neto zarade, malim i mikro preduzećima biće isplaćena direktna pomoć u vrednosti od 3 minimalca po zaposlenom * U javnom sektoru neće biti ni otpuštanja, ni smanjenja plata, penzije sigurne, ali evo ko neće moći da računa na pomoć države * Svakom građaninu direktna uplata na račun u vrednosti od 100 evra * Paket vredan 5,1 milijardi evra * Ministar Mali obavestio građane da predsednik Srbije nije danas sa njima jer se ne oseća dobro, ali da će se obratiti u sledećih 48 sati

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Odlaže za plaćanje poreza na zarade, svakom građaninu po 100 evra

Izvor: Danas, 31.Mar.2020

Država Srbija donela je odluku da odloži plaćanja poreza na zarade i doprinose privatnim preduzećima tokom vanrednog stanja, odnosno minimum tri meseca. Odlaže se plaćanje poreza na dobit za drugi kvartal 2020. godine i oslobađaju se PDV svi koji se bave donacijama.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.