UČITELJICE IZ HRVATSKE NISU MOGLE DA REŠE ZADATAK IZ 3. OSNOVNE: Ne ide nam baš, rešite vi to, deco, sami kod kuće!

Izvor: Kurir, 02.Apr.2020, 17:33

UČITELJICE IZ HRVATSKE NISU MOGLE DA REŠE ZADATAK IZ 3. OSNOVNE: Ne ide nam baš, rešite vi to, deco, sami kod kuće!

Kao što znamo, zbog epidemije koronavirusa, širom regiona nastava se odvija preko televizijskih kanala, a jedan takav program za treći razred osnovne škole u Hrvatskoj postao je hit na društvenim mrežama.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

"NE IDE NAM BAŠ! SAD NAM SE SMEJU" Kako su se učiteljica i voditeljka HRT-a OBRUKALE zbog zadatka za treći razred osnovne (VIDEO) 

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Apr.2020

I u Hrvatskoj, kao i u Srbiji škole su zatvorene, a đaci nastavu prate preko televizije...Snimak jednog časa za treći razred osnovne škole koji je emitovan uživo na HRT-u postao je pravi hit u tamošnjim medijima i na društvenim mrežama, jer ni učiteljica ni voditeljka nisu uspele da ga reše...Reč...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.