MUP: Ukoliko prepoznate muškarca sa fotografije, javite policiji FOTO

Izvor: B92, 25.Jun.2020, 15:40

MUP: Ukoliko prepoznate muškarca sa fotografije, javite policiji FOTO

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su G. S. (41) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio više krivičnih dela prevara.

Sumnja se da je on, tokom ove godine, zaposlene u raznim uslužnim objektima dovodio u zabludu da treba od njega, navodno u ime vlasnika objekta, da preuzmu paket i u to ime isplate novac, saopštio je MUP.

G. S. je na ovaj način za sebe pribavio oko 60.000 dinara, dodaje se u saopštenju.

Osumnjičenom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.

MUP poziva oštećene građane da, ukoliko prepoznaju osumnjičenog sa fotografije prijave policiji na broj telefona 011/279-8412 i 011/279-7472.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Prevarant u Beogradu dostavljao pakete firmama i naplaćivao 6.000 dinara

Izvor: Danas, 25.Jun.2020

Beogradska policija uhapsila je G.S. (41) zbog više prevara koje je počinio u uslužnim objektima, saopšteno je danas.

Nastavak na Danas...

Ako ga prepoznate, pozovite policiju

Izvor: Večernje novosti, 25.Jun.2020

Sumnja se da je on, tokom ove godine, zaposlene u raznim uslužnim objektima dovodio u zabludu da treba od njega, navodno u ime vlasnika objekta, da preuzmu paket i u to ime isplate novac Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su G. S. (1979) zbog postojanja...

Nastavak na Večernje novosti...

FOTO: Uhapšen jer je varao zaposlene u uslužnim objektima

Izvor: Radio 021, 25.Jun.2020

Beogradska policija uhapsila je G. S. (41) zbog sumnje da je tokom ove godine zaposlene u raznim uslužnim objektima dovodio u zabludu kako treba da od njega, navodno u ime vlasnika, preuzmu paket i u to ime isplate novac, saopštilo je danas Ministarstvo unutrašnjih poslova...Sumnja se da je on na...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.