TRAMP JE VENECUELU VIDEO KAO DEO AMERIKE Od invazije je odustao posle jednog telefonskog poziva! Nova knjiga otkriva sve

Izvor: Kurir, 18.Jun.2020, 18:38

TRAMP JE VENECUELU VIDEO KAO DEO AMERIKE Od invazije je odustao posle jednog telefonskog poziva! Nova knjiga otkriva sve

Nekadašnji savetnik Donalda Trampa za nacionalnu bezbednost, Džon Bolton, u novoj knjizi je otkrio mnoge zanimljive detalje o aktuelnom američkom predsedniku, naglasivši da on "nije podoban za tu funkciju".

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Da li će Boltonova knjiga da SRUŠI TRAMPA? Kakav je poseban poklon imao za Kima, šta je molio Sija i zašto je stao u odbranu BAHATOG PRINCA (VIDEO)

Izvor: Blic, 18.Jun.2020

Džon Bolton, bivši savetnik za nacionalnu bezbednost Donalda Trampa, izneo je niz šokantnih tvrdnji o američkom predsedniku u svojoj novoj knjizi "Soba u kojoj se to dogodilo", sudeći prema odlomcima koji su se već pojavili u američkim medijima.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.