Austrija: Srbin se bavio estetskim zahvatima, bio vozač kamiona

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Jun.2021, 16:21

Austrija: Srbin se bavio estetskim zahvatima, bio vozač kamiona

Srpski državljanin koji je u Beču nudio usluge estetske medicine osuđen je na obeštećenje, jer je naneo veliku bol svojim pacijentima.

Srbin, koji živi u Beču, preko društvenih mreža nudio je mladim ženama estetske zahvate po niskim cenama.

U posebno iznamljenom stanu, on je "ulepšavao" brojne klijentkinje, a među njima jednu Bečlijku, koja je 28.aprila došla da bi izvršila lifting obrva.

Nakon zahvata, njena rana se zapalila i morala je sa velikim >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << bolovima u bolnicu.

Zbog toga je podnela prijavu protiv navodnog lekara, a državno tužilaštvo podiglo je optužnicu zbog nanošenja teških telesnih povreda i lažnog predstavljanja kao lekara.

Pred sudom, Srbin je rekao da je najmanje 30 žena "ulepšao" i da nikada nije tvrdio da je lekar.

Njegov advokat je naveo da su klijentkinje želele svesno da zaobiđu obavezni psihotest za estetske zahvate.

Tehniku i medicinske zahvate on je, kaže, naučio u Rusiji i tamo često uspešno sprovodio.

"Bio mi je potreban novac, pa sam počeo u Beču da radim. To je bila ogromna greška", rekao je Srbin, koji je prihvatio da plati 5.700 evra obeštećenja ženi koja ga tužila, kao i 3.000 evra kazne.

Upitan kako će tu svotu platiti u roku od tri meseca, Srbin je sudiji kazao da će ponovo raditi kao vozač kamiona.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

SRPSKI KASAPIN IZ BEČA OSUĐEN DA PLATI 8.500 EVRA KAZNE Kamiondžija u svom stanu radio estetske zahvate ženama, otkriven nakon jezivog "liftinga obrva"

Izvor: Blic, 09.Jun.2021

Srpski državljanin koji je u Beču nudio usluge estetske medicine osuđen je na obeštećenje, jer je naneo veliku bol svojim pacijentima.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.