Posle prvog S*KSA sa njom, uradio sam OVO sa KONDOMOM i OSRAMOTIO se za sva vremena!

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jul.2017, 19:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Posle prvog S*KSA sa njom, uradio sam OVO sa KONDOMOM i OSRAMOTIO se za sva vremena!

U zemlju sam propao, kad je videla...

Gubljenje nevinosti je svakako značajan trenutak u razvoju pojedinca, bilo da je reč o momku ili devojci, a baš zbog toga može da dovede i do velikih neprijatnosti, pa i problema.

DOGOVORILA SAM SE S MUŽEM DA VARAMO JEDNO DRUGO: Posle godinu dana desilo se ovo

No, nekada se to ne događa samo zbog nesigurnosti, straha ili neiskustva, zbog kojeg može doći do problema u krevetu. Ispovest anonimnog momka koja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se pojavila na internetu, pokazuje da neko sebi može da zagorča život i zbog totalne gluposti.

Evo šta je on učinio posle svog prvog seksa, u želji da impresionira svoje društvo:

"Kada sam prvi put spavao sa devojkom, posle završenog čina stavio sam kondom u džep kako bih se pohvalio drugovima da više nisam nevin.

Gost hotela našao 1.600 EVRA u sobi: Ali za njega je tada počeo HOROR - nećete verovati ZAŠTO!

Taj isti kondom sam na kraju vratio u džep i zaboravio na njega, i devojka ga je sutradan našla. U zemlju sam propao od stida jer sam to uradio."

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.