Pogledajte mahere za krijumčarenje koji su ipak uhvaćeni!

Izvor: Prva.rs, 23.Jul.2014, 11:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogledajte mahere za krijumčarenje koji su ipak uhvaćeni!

Američka Sigurnosna transportna administracija (TSA) ima svoj profil na društvenoj mreži Instagram na kojem svakodnevno objavljuje fotografije konfiskovanih stvari. Neke od njih potpuno su bizarne.
Gotovo svakog dana agenti ove službe pronalaze u prtljazima putnika, u najmanju ruku veoma originalne "štekove" za zabranjene predmete. Ti predmeti su takvi da će sigurno svakog ko ih pogleda navesti na pomisao, da li su ovi ljudi normalni?
Nož u češlju, pištolju, olovci...
Ovaj >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << pištolj jedan od putnika pokušao je da unese u avion. Ali ipak, nije uspeo...

Nož, spakovan u fotrolu, veličine kreditne kartice dajući utisak da je samo još jedno sredstvo plaćanja u vašem novčaniku. Ipak, kako TSA kaže, do sada zaplenili oko hiljadu ovakvih noževa.

Nož skriven ispod uloška cipele otkriven je na aerodromu u Detroitu.

Pištolj i metak sa sečivom su među najčudnijim oduzetim stvarima. Ko bi rekao da je neko ovo pokušao da unese u avion.

Ovo je češalj? Ne ovo je nož! Ko bi rekao da će neko osmisliti ovakav način da sakrije sečivo. Ipak, na bostonskom aerodromu je pronađeno i oduzeto.

O da, i Betmen je pronađen i oduzet. Pogotovu ukoliko ima izrazito oštra krila koja mogu nekome da naude, umesto da pomognu.

Ovaj ključ sigurno ne otvara ni jedna vrata, već služi da nekog povredi. Sreća pa je sprečeno njegovo unošenje u jedan od aviona u Burilngtonu.

Jedan nož napravljen je tako da izgleda kao uobičajena olovka. I dok običan svet sigurno ne bi posumnjao u ovu žutu olovku, službenici TSA su je ipak oduzeli u Los Anđelesu.

Karmin kojim sigurno ne možete da namažete usne! Ovim karminom usne možete jedino da posečete! Neko je uspeo da u karmin stavi nož, ali je u San Antoniju ipak oduzet.

Čak i ukoliko je fazon, taj fazon ne sme da bude u obliku nekog oružja. Ova elektronska cigareta oduzeta je jer je mogla da predstavlja opasnost iako ona, ustvari, nije mogla nikome da naudi.

Nastavak na Prva.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.