Pijan je pokušao da uđe u tuđu kuću - ali njegovo IZVINJENJE JE GENIJALNO! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Maj.2017, 20:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pijan je pokušao da uđe u tuđu kuću - ali njegovo IZVINJENJE JE GENIJALNO! (FOTO)

Svaka mu čast, iskupio se.

Možda vam se nekada dogodilo da se napijete toliko da pokušate da uđete u tuđu kuću, ali ako ste se izvinili duhovito i kreativno kao mladić u Kanadi, verovatno su vam oprostili. On je naknadno pokazao velikodušnost i oduševio vlasnike kuće u koju je pokušao da provali. O njemu se zna da se zove Klif i da je posle noći pijančenja provalio u kuću Kejtlin Hajns u kanadskoj pokrajini Nova Škotska.

LEPO I KORISNO: Pijenje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << piva dovodi do povećanja snage kod muškaraca

Nije ništa ukrao, a idućeg jutra je vlasnicima ostavio odličan i iskren poklon - poruku izvinjenja i paket lokalnog piva. Kejtlin se to toliko dopalo da je poruku i poklon fotografisala i objavila na Fejsbuku, a korisnici, kako to već ide, pohvaljuju potez provalnika.

Evo šta je Klif napisao u poruci:

- Hej, ljudi! Ja sam tip koji je uporno (i pijano) pokušavao da uđe u vašu kuću. Iskreno se izvinjavam što sam vas probudio usred noći. Molim vas, prihvatite ovo pakovanje prosečnog piva kao znak izvinjenja. Držite se.

P.S. Hodao sam osam kilometara do kuće neke nepoznate devojke.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

NASTRANO? UZNEMIRUJUĆE? Ovo je glavna osobina koju ŽENE traže u muškarcu

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Maj.2017, 08:54

Pa, da l' je moguće?..Na onu staru teoriju da žene najradije idu sa muškarcima koji su nalik njihovim očevima, po svemu sudeći, možemo da zaboravimo. Nova studija otkrila je nešto jednako nastrano, piše Indy100...Naime, sudeći po istraživačima na Univezitetu u Nortumbriji, žene privlače...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.