POLITIČARKA KRVNIČKI UBILA SINA (12) NAKON SVAĐE: Udarala ga tegom dok nije izdahuo, pa prijavila njegov nestanak

Izvor: Kurir, 22.Jun.2020, 07:59

POLITIČARKA KRVNIČKI UBILA SINA (12) NAKON SVAĐE: Udarala ga tegom dok nije izdahuo, pa prijavila njegov nestanak

Policija u Astrahanu u Rusiji uhapsila je Galinu Morozovu zbog sumnje da je krvnički ubila svog sina (12) nakon svađe. Prema pisanju ruskih medija, osumnjičena za ubistvo je poznata političarka koja se kandidovala za gradonačelnika i bila poslanica u regionalnoj Dumi.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Političarka UBILA SINA nakon svađe: Udarala ga tegom dok nije izdahnuo, pa ZAZIDALA u temelj kuće i prijavila njegov NESTANAK (FOTO)

Izvor: Večernje novosti, 22.Jun.2020

Policija u Astrahanu u Rusiji uhapsila je Galinu Morozovu zbog sumnje da je krvnički ubila svog sina (12) nakon svađe POLICIJA u Astrahanu u Rusiji uhapsila je Galinu Morozovu zbog sumnje da je krvnički ubila svog sina (12) nakon svađe. Prema pisanju ruskih medija, osumnjičena...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.