Ovo pre nje niko nikad nije radio: Kim Kardašijan PRODAJE SVOJU GUZU - a evo i kako! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Apr.2017, 19:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo pre nje niko nikad nije radio: Kim Kardašijan PRODAJE SVOJU GUZU - a evo i kako! (FOTO)

Nadaleko čuvena pozadina!

Najpoznatija starleta na svetu, Kim Kardašijan odavno je dobrano unovčila svoju oblu, veliku guzu, ali sada je pronašla još jedan način da uzme novac na osnovu ovog pivlačnog dela tela,

Za samo 98 dolara možete da kupite "zadnjicu" rijaliti zvezde, to jest dušek za plivanje u obliku njene nadaleko poznate pozadine.

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on Aug 21, 2016 at 9:34am PDT

BOLJA RIBA >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << OD SVIH GLUMICA: Ćerka Branislava Lečića je BOMBA I PO! A nema još ni 20 leta... (FOTO)

Kim je, inače, prethodnih godina već napravila veliki biznis od prodaje stvari sa svojim imenom, od upaljača do znojnica, a njeni obožavaoci mogli su da kupe i osveživač vazduha za kola u obliku njene zadnjice.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.