OGAVNO! Ugradila je BALONE OD GRUDI, i injekcijama se pretvorila u CRNKINJU! Povraćaćete od muke

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Maj.2018, 18:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OGAVNO! Ugradila je BALONE OD GRUDI, i injekcijama se pretvorila u CRNKINJU! Povraćaćete od muke

Uništila se!

Martina Big za sebe tvrdi da je model, mada je sudeći po njenom izgledu, teško poverovati da bi se uklopila u stroge modne standarde.

To nije i najčudnija stvar u vezi sa ovom ženom. Ova Nemica tvrdi da je postala crnkinja, a objašnjenje kako je to “postala” najluđa je stvar u ovoj priči.

18+ AU KOLIKE SU, A GOLE! Ispale NAJVEĆE GRUDI ZADRUGE, a kamera se ZABILA U NJIH u njih! (VIDEO)

Ona tvrdi da je postala crnkinja nakon >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << radikalnog tretmana potamnjivanja kože injekcijama. Njena kože sada jeste tamna, iako je bila izrazito svetle puti, ali ni to nije “dokaz” kojim potkrepljuje svoju tvrdnju.

“Dokaz” je njena kosa koja je sada, kako kaže, crnačka. To je shvatila kada je otišla kod frizera da skine nadogradnju koju je imala do tada i primetila je da joj se “kvalitet kose i struktura dlake” promenila, zbog čega, sada ima “afro kosu”.

NAJVEĆE GRUDI "GRANDA": Ova pevačica ima OGROMNO poprsje! (FOTO)

A post shared by MartinaBigFanClub (@martinabigfanclub) on Jan 24, 2018 at 5:34pm PST

– Ponosna sam što sam crnkinja. Čak i ako moja koža počne da bledi, neću se osećati manje crnkinjom. Tražiću još injekcija. Ja sam crnkinja, to je moja rasa. Bolje je biti crnac, osećaj iznutra je bolji – kaže ona.

EFEKAT VELIKIH GRUDI: Dok drugi osvajaju planine, ona ih topi (VIDEO)

A post shared by MartinaBigFanClub (@martinabigfanclub) on Jan 24, 2018 at 5:37pm PST

Pored kose, Martina je drastično promenila celokupan izgled – dala je 50.000 funti na operacije, prvenstveno, ali ne i jedino, uvećavanje grudi. Pre svih transformacija izgledala je ovako:

Kako kaže, svojim izgledom je prezadovoljna, i ako joj je verovati na reč, dobija mnogo komplimenata.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.