Niko nije ništa primetio! Zbog ove jedne stvari na helankama doživela sam orgazam u taksiju

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Jul.2017, 11:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Niko nije ništa primetio! Zbog ove jedne stvari na helankama doživela sam orgazam u taksiju

Reći ću vam samo jednu stvar - ove helanke vrede svakog dinara.

Helanke su već godinama top izbor žena koje žele da se istovremeno osećaju udobno ali i seksi. A onda sam čula da su se na tržištu pojavile nove helanke, koje imaju strateške ali i skrivene rupice na prednjem i zadnjem delu za lakši pristup ako ste u seksi raspoloženju. Morala sam da ih probam.

(18+ FOTO) ORGAZAM OD KOGA PUCA KREVET: Evo 49 načina da je dovedete do vrhunca

Nisam dozvolila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da mi činjenica da nemam dečka upropasti provod, pa sam rešila da u avanturu uključim svoja dva omiljena vibratora. Kako su rupice sjajno sakrivene, u ovim helankama radila sam čak i jogu a niko nije provalio da mi fali deo tkanine. Ohrabrena time, rešila sam da baš u njima putujem avionom, a da ih tamo i isprobam. Posle kraće dremke, pokrila sam krilo jaknom i bacila se na posao. I niko nije primetio da sam sebe dovela do dva orgazma. A onda sam to isto uradila i u taksiju, ponovo neotkrivena.

BITNO JE ISKUSTVO, ALI I BROJ 36: Žene doživljavaju najjači orgazam onda kada...

I tada sam rešila da ću sigurno kupiti još par komada. Jedina zamerka koju imam jeste na materijal od koga su helanke napravljene, jer nisu onako elastične i sasvim udobne kao što očekujete od "običnih" helanki. S druge strane, verovatno je to baš zato da bi naši intimni delovi ostali sasvim sakriveni, tako da im ovaj minus opraštam. I zato, ako i vi želite da ispunite sebi fantaziju o seksu u javnosti a da pritom ostanete neprimećeni, toplo vam preporučujem ovaj primerak.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.