Napala ga 4 GRMALJA! Pokajali su se! Naslednik Brus Lija im OČITAO LEKCIJU: Jauci, BOL! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Maj.2017, 10:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Napala ga 4 GRMALJA! Pokajali su se! Naslednik Brus Lija im OČITAO LEKCIJU: Jauci, BOL! (VIDEO)

Uf, ovo je SUROVO!

Ulice velegrada mogu da budu opasno mesto, a upravo zbog toga dobro je poznavati borilačke veštine. Ovo se dobro vidi u videu koji kruži internetom, prikazujući neprijatnu situaciju u kojoj je nekoliko crnaca rešilo da provocira kineskog mladića i njegovu devojku.

SEVALE PESNICE: Muškarci se BRUTALNO potukli, beba PLAČE, putnici u strahu BEŽE po avionu (VIDEO)

Oni su bezobrazno i nametljivo prišli i počeli da je zadirkuju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i pipaju po kosi, sve dok Kinez nije poludeo i pokazao im da su grdno pogrešili. Na kraju, sva četiri krupnija crnca završili su na zemlji, previjajući se od njegovih udaraca, a kako im je demonstrirao svoje borilačko umeće, kao u nekom kung-fu filmu, pogledajte u videu:

Kada Kinez odluci da mu je svega preko glave by ludodobola

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.