NAVALA MIGRANATA NA EVROPU: Najmanje 155 migranata prešlo granicu španske enklave, preskakali ogradu od 8 metara (FOTO, VIDEO)

Izvor: Kurir, 30.Avg.2019, 17:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAVALA MIGRANATA NA EVROPU: Najmanje 155 migranata prešlo granicu španske enklave, preskakali ogradu od 8 metara (FOTO, VIDEO)

Najmanje 155 migranata iz podsaharske Afrike uspelo je da upadne u špansku enklavu Seutu, nakon što su se popeli na ogradu ili prešli granicu sa teritorije Maroka.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Migranti upali u enklavu u Španiji

Izvor: B92, 30.Avg.2019

Madrid -- Najmanje 155 migranata iz podsaharske Afrike uspeli su da upadnu u špansku enklavu Seutu...Oni su se popeli na ogradu ili prešli granicu sa teritorije Maroka, saopštili su danas zvaničnici...Sedam migranata popelo se na ogradu visoku šest metara za svega dva sata, ali su ih policajci skinuli...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.