LETI, LETI... TRAVA! Napravili katapult za prebacivanje marihuane vazdušnim putem! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Feb.2017, 22:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LETI, LETI... "TRAVA"! Napravili katapult za prebacivanje marihuane vazdušnim putem! (FOTO)

Svašta se dosete.

Krijumčarima droge mašta sigurno radi "sto na sat", a zanimljiv primer stiže sa američko-meksičke granice. Dosetljivi kriminalci odlučili su da marihuanu prebace preko granice vojnom tehnikom, doduše zastarelom, ali efikasnom.

Reč je o katapultu pronađenom na granici SAD i Meksika u Arizoni, koji je trebalo da katapultira 21 kilogram marihuane u SAD. Katapult domaće izrade pronađen je prošle nedelje nakon što su agenti granične patrole >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << primetili nekoliko sumnjivih ljudi koji su se kretali u blizini granice, piše Russia Today.

U blizini katapulta pronađena su dva paketa marihuane, katapult je odmah razmontiran, a marihuanu je zadržala patrola. Katapult je napravljen od zavarenih čeličnih delova sličnih košarkaškoj tabli i pričvršćen na graničnom zidu između Age Prijete, Sonore i Daglasa.

U poslednjih nekoliko godina, pokušaji krijumčarenja droge na američko-meksičkoj granici uključivali su vazdušne topove i male avione za bacanje droge u pustinju, a prošlog meseca zaplenjeni su paketi u obliku lubenica s tonom marihuane.

#USBP agents spring into action dismantling catapult used to launch #Marijuana #Honorfirst

Details: https://t.co/NfhWwej7G7 pic.twitter.com/wJ3HPMLTuN

— CBP Arizona (@CBPArizona) 14. фебруар 2017.

Pogledajte OVDE šta je čuveni bokser rekao o sestrama Kardašijan i šokirao svet. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.