Kako osvojiti ženu?

Izvor: Prva.rs, 28.Sep.2014, 13:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako osvojiti ženu?

Postoji li zaista neki trik za uspeh?
Ako uspete da je nasmejete, to je jedan od najuspešnijih načina da osvojite ženu. One vole vesele i duhovite muškarce. Ako vam se to pak ne čini tako jednostavnim, možda će vam ovi saveti u tome pomoći.
Žene vole muškarce koji imaju svoj ego pod kontrolom. Zato nemojte da se dvoumite oko humora na svoj račun jer će vas to prikazati u dobrom svetlu. Naravno, nemojte preterivati jer je tanka linija između takvog humora i nedostatka samopouzdanja.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << /> Budite originalni. Izbegavajte "recitovanje" rečenica svojih omiljenih komičara. Iako vam može proći da ona za njih nije čula, s vremenom postoji opasnost da budete "otkriveni". Budite svoji i originalni. Ako ne znate kako to da učinite, pokušajte s onim što gotovo uvek pali ako je dobra šala u pitanju: "Kolega s posla mi je juče ispričao odličan vic. Ide ovako....."
Na taj način ste se ogradili od toga da "prodajete tuđe fore pod svoje", a njen osmeh ili nedostatak istog odmah vam može otkriti imate li isti smisao za humor.

Nastavak na Prva.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.