KUĆA HORORA U ENGLESKOJ: Dečak (7) pronađen okružen heroinskim iglama, gomilom smeća i izmeta! Roditelji izbegli zatvor!

Izvor: Kurir, 16.Jan.2020, 13:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KUĆA HORORA U ENGLESKOJ: Dečak (7) pronađen okružen heroinskim iglama, gomilom smeća i izmeta! Roditelji izbegli zatvor!

Nesnosan smrad, hrpa smeća, gomile plesni, igle od heroina, izmeti pacova... Sve su to stvari koje su bile svakodnevnica za dečaka (7) iz Engleske koji je pronađen u svom domu nakon što je škola prijavila da nije dolazio na nastavu čak šest meseci.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Dečak (7) pronađen u hrpi igala i smeća, jedina igračka mu bio TOSTER: Policajcu POZLILO kada je ušao u kuću strave (VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 16.Jan.2020

Od više-manje normalnog doma, dečakovo boravište postalo je mesto iz noćne more Nesnosan smrad, hrpa smeća, gomile plesni, igle od heroina, izmet pacova.. Sve su to stvari koje su bile svakodnevnica za dečaka iz Engleske koji je pronađen u svom domu nakon što je škola prijavila...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.