Izvor: Kurir, 28.Feb.2020, 00:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ITALIJAN JE POBEDIO: Svetskom šampionu ukinuta suspenzija zbog dopinga

ITALIJAN JE POBEDIO: Svetskom šampionu ukinuta suspenzija zbog dopinga

Sud za sportsku arbitražu (CAS) ukinuo je danas četvorogodišnju suspenziju dvostrukom svetskom šampionu u plivanju, Italijanu Filipu Manjiniju.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.