ISPOVEST NIMFOMANKE: Svakog dana sam birala po pet muškaraca, samo tad sam se osećala vrednom

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Jul.2017, 14:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ISPOVEST NIMFOMANKE: Svakog dana sam birala po pet muškaraca, samo tad sam se osećala vrednom

Odlučila da iskreno objavi svetu da je jedina stvar koja ju je ikad zanimala bio samo seks.

Seil Kolada počinje svoju priču rečima da je oduvek bila vrlo usamljena i da je, otkad pamti, jedini lek za to bio - seks.

"U svakom trenutku života sam imala pet muškaraca koje sam mogla da nazovem da dođu na seks. Ali i uz njih, tražila sam još. To što sam bila dobra u krevetu, zapravo je bila moja najjača osobina. Tada sam se osećala vrednom", objašnjava Seil. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

(18+) EROTSKA ISPOVEST NIMFOMANKE: Imam 24 godine i JE*ALO ME JE NJIH 150

Sa 17 je postala zavisna od toga da uz sebe ima muškarca s kojim može da spava. S 19 je već spavala sa 40 muškaraca, a njen opasan način života ju je vodio ravno u propast - bila je dva puta na abortusu, imala je nekoliko ozbiljnih infekcija i porodične probleme.

U 30. godini je konačno potražila profesionalnu pomoć i krenula na sastanke zavisnika od seksa. Sve to joj je pomoglo u apstinenciji, te tako živi već šest godina i danas pomaže drugima koji se nalaze u sličnoj situaciji.

ISPOVEST NIMFOMANKE: Majka sam troje dece i SEKSAM se 365 DANA, a kada imam MENSTRUACIJU... (FOTO)

"Seksualnu zavisnost uglavom povezuju s muškarcima, ali, naravno, postoji i mnogo žena koje se bore s ovim problemom. Skoro 13 godina sam živela u jednom vrlo mračnom, usamljenom svetu koji sam sama stvorila i iz kojeg nisam znala da izađem. Nisam znala. Nisam želela. Kada sam se konačno usudila da iskoračim napolje, osetila sam ogromno olakšanje."

Zavisnost od seksa je kao i svaka druga i jednako ljude tera da postanu samoživi, destruktivni i depresivni.

Seil je izgubila nevinost kad je imala samo 13 godina i odmah je ostala trudna. Dete je rodila sa 14, što je ostavilo velike posledice na njoj. Brigu o njoj i detetu na sebe je preuzela njena baka.

"Tada sam bila sam jako usmaljena i žudila sam za pažnjom. Polako sam postajala očajna", priseća se Seil, koja je sa 17 godina upoznala Pola, dečka s kojim je počela redovno da spava, a koji je postao svojevrsna zamena za njenu usamljenost.

Ali to nije dugo trajalo, pa se sve češće upuštala u potragu za onim koji bi zadovoljio njenu glad.

"Kad nisam imala intimne odnose, osećala sam strašan pad raspoloženja. Bila bih depresivna i frustrirana."

Sa 17 je rodila drugo dete, sina Endrua, a dečku je rekla da je dete njegovo, iako nije bila sigurna u to. Nakon rođenja drugog detata, Seil je dala sve od sebe da mu ostane verna, ali to je značilo da je želela da spavati i po nekoliko puta dnevno sa Polom.

Pa ipak, sva njegova pažnja nije bila dovoljna, i uskoro je ponovo počela da ga vara i ostala je još jednom trudna.

Ovog puta, odlučila je da prekine trudnoću.

Do 22. rođendana, Seil je prebolela hlamidiju dva puta. Uprkos bolestima i deci koja su je čekala kod kuće, ona se svake noći, bez izuzetka, upuštala u potragu za novim plenom.

"Ne sećam se najjasnije života između 25. i 30. godine. Moja zavisnost je uzela maha i sve se događalo u nekakvoj sumornoj izmaglici, koja kao da je gasila i to malo života u meni."

U 26. godini je ponovo ostala trudna i još jednom otišla na abortus, nakon kojeg se napila i završila u krevetu s nepoznatim muškarcem.

"Ne znam na koji način sam uspevala da zadržim posao savetnice. Bilo mi je vrlo naporno da zadržim kontrolu u kancelariji, a jednom sam čak dozvolila svojim strastima da zavladaju i spavala sa kolegom", govori Seil i priseća se jedne situacije kad je zaboravila da platiti kiriju, pa je morala decu da pošalje rođacima.

NIMFOMANKA: "Samo mi je P*NIS u glavi", svedočila je NEVENA HOT u slovenačkoj emisiji! (VIDEO 18+)

U 30. je potražila profesionalnu pomoć i prihvatila celibat, pa tvrdi da je sada konačno povratila kontrolu nad svojim životom.

"Ponosna sam na sebe. Program koji sam vežbala me je naučio da prepoznam znakove i sprečim samu sebe da se ponovo nađem u paklu. Ne planiram da spavam nisakim u dogledno vreme, a ako slučajno sutra naiđem na nekoga ko će me ispunjavati i uz koga ću osetiti pravu ljubav, što da ne? Sad sam se konačno oslobodila zavisnosti."

Uprkos oporavku, Seil se svakog dana budi s osećanjem krivice i gorkim ukusom kajanja zbog života koji je nekad vodila.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.