I SUNCE I PAHULJE Evo kakvo nas vreme očekuje danas

Izvor: Kurir, 16.Nov.2023, 05:28

I SUNCE I PAHULJE Evo kakvo nas vreme očekuje danas

Naredni dani više će ličiti na poznu jesen. Za vikend, ponegde i u nižim predelima na jugu zemlje pahulje. Raste vazdušni pritisak pa će sutra biti pretežno sunčano, Stizaće malo topliji vazduh sa zapada. Ujutru od 2 do 9 stepeni, a najviša dnevna od 13 do 17. U Beogradu u četvrtak pretežno sunčano. Temperatura do 15 stepeni. Od petka osetno svežije.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

PRED NAMA JE MOŽDA I POSLEDNJI SUNČAN DAN U GODINI! Uživajte u lepom vremenu, večeras stiže prava jesen!

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Nov.2023

Tokom noći postepeno naoblačenje sa zapada, a od petka osetno svežije...Naredni dani više će ličiti na poznu jesen. Za vikend, ponegde i u nižim predelima na jugu zemlje stiže i sneg...Vazdušni pritisak raste, pa će danas biti pretežno sunčano, a mnoge će obradovati i malo topliji vazduh...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.