GDE SU TE LEPE ŽENE? Vidim samo neku decu koja na sve liče osim na TINEJDŽERE! Danijela Dimitrovska BEZ DLAKE NA JEZIKU!

Izvor: Kurir, 21.Jan.2020, 09:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GDE SU TE LEPE ŽENE? Vidim samo neku decu koja na sve liče osim na TINEJDŽERE! Danijela Dimitrovska BEZ DLAKE NA JEZIKU!

Jedna od najlepših Srpkinja odlučno gradi svoju karijeru, posvećena je sinu i suprugu, a ključ zdravlja i lepote vidi u kontinuiranoj nezi. Otvaranjem kozmetičkog salona konačno ima svoju malu oazu

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

"Vidim decu koja na sve liče osim na tinejdžere": Danijela Amidžić brutalno iskrena, progovorila o SIROMAŠTVU, a tek kad čujete zašto ide NA SELO

Izvor: Blic, 21.Jan.2020

Danijela Dimitrovska Amidžić važi za jednu od najlepših Srpkinja, a budući da je dugi niz godina u modnoj industriji upitana je da prokomentariše izgled današnjih devojaka.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.