EVAKUISANA ZGRADA U SOLT LEJK SITIJU: Policija oprezno prišla sumnjivom predmetu, a za njegovu demontažu im treba automehaničar!

Izvor: Kurir, 01.Jul.2022, 16:00

EVAKUISANA ZGRADA U SOLT LEJK SITIJU: Policija oprezno prišla sumnjivom predmetu, a za njegovu demontažu im treba automehaničar!

Policija Solt Lejk Sitija evakuisala je celu zgradu zbog pronađenog predmeta. Odlučili su da postupe sa "izuzetnim oprezom", navodi se u saopštenju, i čak su pozvali specijalnu jedinicu koja se bavi eksplozivnim napravama.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Policija ispraznila zgradu, a sumnjiva naprava je deo iz Audija

Izvor: AutoBlog, 02.Jul.2022, 08:33

Policija Solt Lejk Sitija je ispraznila čitavu zgradu zbog predmeta koji je pronađen. Odlučili su da postupe „krajnje oprezno“, navodi se u saopštenju, pa su čak i pozvali specijalnu jedinicu koja se bavi eksplozivnim napravama. I zaista, pronađeni predmet izgleda vrlo sumnjivo, posebno zbog...

Nastavak na AutoBlog...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.