DŽONSONOVA POLITIČKA BUDUĆNOST VISI O KONCU: Očiglednog naslednika nema, ali ovo su kandidati koji bi mogli da za zamene

Izvor: Kurir, 06.Jul.2022, 12:32

DŽONSONOVA POLITIČKA BUDUĆNOST VISI O KONCU: Očiglednog naslednika nema, ali ovo su kandidati koji bi mogli da za zamene

Politička budućnost Borisa Džonsona kao premijera Velike Britanije visi o koncu nakon ostavki ministra finansija Rišija Sunaka i ministra zdravlja Sadžida Džavida.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

DŽONSON NE DA FOTELJU Prva reakcija nakon silnih ostavki ministara: "Planiram da ostanem premijer"

Izvor: Blic, 06.Jul.2022

Premijer Velike Britanije Boris Džonson rekao je danas da planira da ostane na funkciji, uprkos ostavci dva ministra iz njegove vlade, Sadžida Džavida i Rišija Sunaka, kao i odlaska dela osoblja.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.