Čuvajte se! Nepoznati mladić karakterističnog lica napada bicikliste! Posle napada ostane samo...

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Jul.2017, 18:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čuvajte se! Nepoznati mladić karakterističnog lica napada bicikliste! Posle napada ostane samo...

Bolesno...

Policija u nemačkom univerzitetskom gradu Hajdelbergu suočila se s kriminalcem neobične vrste: dve žene su bile žrtve počinitelja koji je od njih uz pretnju nožem tražio po jednu čarapu.

Nepoznati počinitelj u ponedeljak je zaustavio mladu biciklistkinju i preteći nožem prisilio je da skine jednu čarapu. Nakon što je dobio svoj "plen" nepoznati se udaljio na biciklu.

Nešto pre je jedna biciklistkinja zaustavljena na isti način, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ali je uspela pobeći, saopštila je policija.

S obzirom na usresređenost počinitelja na ženske čarape i sličnom opisu, policija polazi od toga da se radi o istom počinitelju.

Obe žrtve govore o mladiću "karakterističnih crta lica" koji govori "nemački bez naglaska". Ako ste na "šljaci" u određenim krajevima Nemačke ili ako tamo imate rodbinu, čuvajte se i upozorite ih.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.