Bodibilder naručio majicu preko Interneta, ONO što mu je stiglo će vas NASMEJATI do suza (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Apr.2017, 10:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bodibilder naručio majicu preko Interneta, ONO što mu je stiglo će vas NASMEJATI do suza (FOTO)

Ovo sigurno nije očekivao.

Veliki broj ljudi opravdano ima odbojnost prema Internet kupovini jer se često dešava da na kraju korisnik bude prevaren i ne dobije baš onaj proizvod koji je i naručio.

(18+) Uzbudio se i pokazao joj EREKCIJU: Mrzi je iz dna duše, ali mu se sviđa njeno TELO! (FOTO)

O tome nije razmišljao Džeremi Rasel, mladić koji redovno posećuje teretanu i vodi računa o svom telu, kada je odlučio da preko Amazona naruči majicu koju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << najčešće nose bodibilderi kako bi dodatno istakli svoje mišiće.

Ni u najluđim snovima nije mogao da zamisli da neće dobiti željeni proizvod, već naprotiv, nešto potpuno drugačije.

OVO PRVI PUT NAJISKRENIJE PRIČAM... Aca Lukas najzad rekao SVE O ŠAŠIĆU: Sram ga bilo! Njega NE ZANIMA DETE, već...

Da li je došlo do zabune ili je u pitanju još jedna Internet prevara, Džeremi je na kraju dobio usku žensku haljinu. Kako bi se našalio i svoju situaciju podelio sa prijateljima, mladić je "majicu" obukao, slikao se i fotografiju postavio na svoj Fejsbuk profil.

- Naručio sam majicu preko Amazona, a oni su mi poslali ovu haljinu. Dobra stvar je da mi guza u njoj izgleda odlično - stoji u opisu Džeremijeve slike.

OPET RIBA I PO: Srpska pevačica se tek porodila, a ponovo PRŽI KAKO IZGLEDA (FOTO)

 Skinula se u SEKSI DONJI VEŠ, izbacila gole GRUDI: Pamela Anderson je i dalje VRELA! (FOTO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.