BILI SMO U ZABLUDI GODINAMA! Ovo je PRAVI razlog zašto je Kevin ostao SAM U KUĆI! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Nov.2017, 13:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BILI SMO U ZABLUDI GODINAMA! Ovo je PRAVI razlog zašto je Kevin ostao SAM U KUĆI! (VIDEO)

Vrlo zanimiljiva teorija.

Čak iako ste film "Sam u kući" gledali više puta, najverovatnije niste primetili jedan detalj u filmu koji bi mogao promeniti sve.

Pogledajte OVDE koja devojka je prva pokazala grudi u srpskom rijalitiju. 

Jedan korisnik Redita primetio je kako Kevinov tata njegovu avionsku kartu baca u smeće, a vrlo brzo razvila se rasprava je li to napravio slučajno ili namerno.

Radnje filma svi se sećaju. Zbog nestanka >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << struje, porodica se ne probudi na vreme pa moraju da žure na aerodrom. U toj žurbi Kevin ostaje sam i mora da se bori s lopovima. Korisnik Redita "bobcobble" tvrdi da je Piter Mekalister Kevina ostavio kod kuće namerno.

Kada je Kevin prosuo mleko, njegov otac kartu s maramicama baca u smeće. Čak i da nisu zaboravili Kevina, bez karte ne bi daleko došao. Bobcobble tvrdi i da Kevin nije bilo na listi, s obzirom na to da je porodica više puta proveravala popis kad su delili karte.

Činjenica da je Kevinova karta završila u smeću otvorila je niz novih pitanja, a u raspravi na Redditu ima zaista zabavnih teorija pa se mnogi tako pitaju i da li je Kevinov tata poslao i lopove...

Hmmmmm.. “Home Alone” Conspiracy: Kevin Was Left On-Purpose By Father? https://t.co/eTgf1OyNB5

— DC (@dcb97) November 15, 2017

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.