BAŠ BAHATA: Voditeljka pobesnela na koleginicu: Žestoka svađa na snimanju živog programa (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jan.2017, 17:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BAŠ BAHATA: Voditeljka pobesnela na koleginicu: Žestoka svađa na snimanju živog programa (VIDEO)

A tek da vidite zašto je podivljala...

Iako se voditeljke u programu jedna drugoj smeškaju, to ne mora da znači da se zaista dobro slažu. Upravo to pokazuje video koji prikazuje dve australijske voditeljke, koji su se posvađale u studiju 9 News-a.

Sve je počelo tako što je Amber Šerlok dospela na ivicu živaca kada je shvatila da njena kolegica i gošća nose belo kao i ona. Počela je besno da naređuje koleginici Džuli Snuk da navuče sako druge boje, a uznemirena >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << gošća se izvinjavala što je i ona u belom.

"Hoću da Julie navuče sako jer smo sve u belom. Rekla sam joj pre emisije. Džuli, obuci sako", nastavljala je Amber, a na opravdanja koleginice da nije stigla, ljutito je odbrusila: "Ma daj, rekla sam ti pre dva sata".

PUN OTROVA! Pustio je da ga ujedu dve smrtonosne zmije - samo da bi dokazao OVO! (VIDEO)

Neprijatna situacija potrajala je dobrih dva minuta, a dok se gošća vrpoljila i nudila da sama obuče neki sako, Amber je nastavljala da besni: "Dobro idi ako hoćeš. Daj, obuci sako. Rekla sam ti pre dva i po sata, nije to baš najteži zadatak." Pogledajte kako je to izgledalo:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.