AKO BI GA PROTRESAO NASTAO BI HAOS: Pogledajte zašto svi muškarci žele ovog robota! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Jul.2017, 12:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AKO BI GA PROTRESAO NASTAO BI HAOS: Pogledajte zašto svi muškarci žele ovog robota! (VIDEO)

Simpatična stvarčica.

Na Audi samitu 2017 u Barseloni jedna stvar je definitivno bila u centru pažnje.

JAUCI ODJEKIVALI, IZLAZILO NA SVE STRANE: Pojeo je ljute papričice pa se momentalno POKAJAO! (VIDEO)

Kada biste nekoliko muškaraca pitali šta najviše vole da piju, odgovor većine bi sigurno bio pivo. Zbog toga je robotizovana točilica i bila glavna atrakcija ovog samita.

LUDILO MOZGA: Evo šta položaj ruke govori o vašem ljubavnom statusu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << (INFOGRAFIK)

Moramo priznati da su mislili na svaki deo procesa, od pranja čaše, do otvaranja flaše, preko preciznog točenja, tako da ne bude previše pene. Međutim, verujemo da bi nastao pravi haos kada bi ovaj robot iz nekog razloga "poludeo" i počeo da trese flašu.

Jedina zamerka koju bismo trenutno imali jeste što je zaista malo sporiji, ali ne sumnjamo da će ovaj robot naći svog kupca.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.