4 jaka razloga: Evo zašto S*KS NA PLAŽI baš i nije dobra ideja!

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jul.2017, 15:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

4 jaka razloga: Evo zašto S*KS NA PLAŽI baš i nije dobra ideja!

Možda je ipak bolje da ne probate?

Plaža, topao pesak, vetar u kosi, sami vas dvoje - reči su koje možda bude romantična osećanja, ali seks na plaži može da se pretvori i u noćnu moru. Ovo su neki od mogućih razloga za to:

Zavlači se svuda. Peščane plaže izgledaju kao iz bajke, ali nisu idealno mesto za seks. Sitna zrnca peska uvući će se svuda, a ako vam se zalepe za telo smetaće vam i tokom odnosa.

Trudnica je otkrila da njen >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << muž GLEDA PORNO SLIKE! Osvetila se - GRUDIMA: Posle ovoga je PODIVLJAO!

Seks u javnosti. Seks na plaži je seks na javnom mestu. I to mnogima nije prijatno. Može čak i policija da vas privede zbog remećenja javnog reda i mira.

Na plaži nikad niste sami. Bube, leptirići, rakovi, opušci od cigareta i razbijeni komadići stakla su deo ambijenta na plaži. Noć je specifična jer obično ne vidite šta sve mili oko vas.

Nije dobro za vaše intimne delove. Nije ništa neuobičajeno da na ovakav način zaradite infekciju na plaži, piše "Glamour". Jer, ipak ste svojim golim telom izloženi mogućim povredama intimnih delova tela.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.