(18+) USRED BELA DANA: Komšija snimio par kako ima SE*S NA TERASI (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Mar.2017, 14:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(18+) USRED BELA DANA: Komšija snimio par kako ima SE*S NA TERASI (VIDEO)

Na lep način obeležili početak proleća.

Kada je vreme lepo, ljudi vole da izađu, da prošetaju, uživaju u prirodi i suncu. Ipak, ima i onih koji vole da to vreme iskoriste na terasi, ali ne onako kako ste zamislili, ispijajući kafu ili čitajući novine, već na malo kreativniji način.

(18+) Fotke zapalile internet! Slavna glumica u VRUĆEM S*KSU U KUHINJI: Strast bila jača od opreza

Jedan mladi par je bio toliko raspoložen prvog dana proleća, da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je rešio da ga obeleži seks partijom. Međutim, nisu ni bili svesni da imaju veoma znatiželjne komšije, koji su bili čak toliko dokoni da snime deo njihove akcije, koja se odvila u aveniji Portugal u gradu Salamanka u centralnoj Španiji.

Muškarci, pažnja! Žene nas svaki dan lažu - a na ove stvari naročito obratite PAŽNJU!

Sasvim očekivano, snimak je završio na Jutjubu, ali i na nekoliko televizijskih stanica, između ostalih i “Spanish TV channel”, “Telecinco” i “Antena 3″, pa ako ste i vi radoznali, slobodno ga pogledajte.

Za slučaj da ovaj pomalo eksplicitni sadržaj sklone, napravili smo vam mini galeriju njhove akcije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.