Uzbuna: Eksplozije u Rusiji

Izvor: B92, 09.Dec.2022, 08:11

Uzbuna: Eksplozije u Rusiji

U velikom požaru koji je izbio u tržnom centru u Podmoskovlju poginula je jedna osoba, javlja RIA Novosi pozivajući se na Ministarstvo za vanredne situacije.

Agencija navodi da je požar lokalizovan na površini 7.000 kvadratnih metara.

"Potvrđujemo smrt jedne osobe", saopštila je pres služba ministarstva.

Požar je izbio u šest ujutru u prodavnici "OBI" u tržnom centru MEGA Himki. Krov se zapalio na površini od 150 metara kvadratna. Požaru je dodeljen >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << četvrti broj složenosti od pet.

Kako navode RIA Novosti u hitnim službama, glavni uzroci vanredne situacije su neispravnost opreme i kršenje pravila zaštite od požara tokom rada.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OGROMNI POŽAR U MOSKVI: Goreo veliki tržni centar, ima poginulih (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Dec.2022

Požar u tržnom centru Mega Himki kod Moskve izbio je 9. decembra u 6 sati ujutro..Površina požara bila je 7 hiljada kvadratnih metara. Avijacija Ministarstva za vanredne situacije Rusije je stavljena je u pripravnost u vezi sa incidentom. U gašenju je učestvovalo više od 70 ljudi i 20 komada opreme...Людям...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Jedna osoba poginula u požaru u moskovskom tržnom centru

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 09.Dec.2022

Jedna osoba je poginula u požaru koji je 9. decembra rano ujutro zahvatio tržni centar Mega u Himkiju u blizini Moskve. Službe za vanredne situacije su navele da je požar očigledno izazvao kratki spoj. Plamen se proširio na površinu od oko 18.000 kvadratnih metara, saopštile su vlasti. Rusko...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.