PROVOKACIJE SA MAJICE

Izvor: Kurir, 08.Jul.2011, 11:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PROVOKACIJE SA MAJICE

BEOGRAD - I Mladić u sudnici! Mladen Obradović (31), vođa Obraza, kome je počelo suđenje za izazivanje rasne, nacionalne i verske mržnje pred Paradu ponosa 2009. godine, pojavio se juče u sudnici u crnoj majici na kojoj je pisalo „Čekamo vas“!

BEOGRAD - I Mladić u sudnici!

Mladen Obradović (31), vođa Obraza, kome je počelo suđenje za izazivanje rasne, nacionalne i verske >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << mržnje pred Paradu ponosa 2009. godine, pojavio se juče u sudnici u crnoj majici na kojoj je pisalo „Čekamo vas“!

- „Čekamo vas“ nije pretnja, već slogan upućen našoj zabludeloj braći i sestrama koji su se odrodili od svog naroda i vere. Mi im želimo dobro, da se pokaju i vrate hrišćanstvu i Bogu - pokušao je da objasni Obradović, koji je pre nekoliko meseci osuđen na dve godine zatvora zbog izazivanja nereda na paradi održanoj u oktobru prošle godine.

(J. S.)
Pogledaj vesti o: Organizacija Obraz

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.