Obradović: Nepotrebno povlačenje

Izvor: B92, 06.Nov.2008, 22:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obradović: "Nepotrebno povlačenje"

Fudbaleri Partizana Mladen Božović i Ivan Obradović smatraju da je pad u drugom delu odlučio pobednika u Štutgartu.

"Crno-beli" su izgubili od nemačke ekipe 2:0, u drugom kolu Lige UEFA, i tako su ostali bez boda u grupi C. "Bila je dobra utakmica, protiv jakog protivnika. Dali smo svi sve od sebe da napravimo što bolji rezultat. Odigrali smo prvo poluvreme odlično. Mislim da je prelomio odlični Gomes.

On je čovek koji jednim potezom može da >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << reši utakmicu, i to mu je i uspelo. Nismo uspeli da ostanemo koncentrisani da ga sačuvamo do kraja utakmice. Bilo je sigurno i umora, a i oni su dodali gas", rekao je golman Partizana Mladen Božović koji je odlično odradio svoj deo posla.

Levi bek "crno-belih" Ivan Obradović smatra da se beogradska ekipa nepotrebno povukla u drugom delu, i da je kažnjena za to.

"Nepotrebno smo se povukli nazad u drugom poluvremenu, nismo dobro stajali između linija. Oni su to kaznili i na kraju priveli utakmicu kako treba. Brzo smo gubili loptu.

Nismo je držali ni pet sekundi, čim smo je primili odma smo je prodavali. Oni su vršili pritisak na našu odbranu, i na kraju su postigli gol sasvim zasluženo. Mislim da je trebalo dva, tri igrača koja će stati na odbranu, čisto da se mi malo odmorimo."

Obradović smatra da Partizan može da pobedi standard u meču trećeg kola, ali da teško može da očekuje bodove iz Sevilje u četvrtom kolu.

"Pa dobro, sigurno je da kući možemo da očekujemo tri boda. Tako smo očekivali i pred Sampdoriju pa nismo odigrali baš najbolje. Ali, ako budemo igrali kako treba, mislim da možemo do ta tri boda, pa u Sevilju da idemo da igramo. Ipak, mislim da su nam realno minimalne šanse u Sevilji", rekao je Obradović nakon meča u Štutgartu.

Naredni duel Partizan igra 27. novembra protiv belgijskog Standarda u Beogradu.
Pogledaj vesti o: Mladen Obradović

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.