Dinkić: Nema privatizacije Telekoma

Izvor: Kurir, 19.Jun.2013, 13:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dinkić: Nema privatizacije Telekoma

Oko toga nije postignut konsenzus u vladajućoj koaliciji i neće se ići do daljeg u njegovu privatizaciju, naveo je ministar finansija i privrede

BEOGRAD - Ministar finansija i privrede Mlađan Dinkić rekao je da do daljnjeg neće biti privatizacije Telekoma, jer u Vladi Srbije nije postignut konsenzus.

"Oko toga nije postignut konsenzus u vladajućoj koaliciji i neće se ići do daljeg u njegovu privatizaciju (privatizaciju Telekoma)", rekao je Dinkić na konferenciji >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << za novinare u Vladi Srbije.

Ministar je kazao da je programom mera za reformu javnog sektora predviđeno da do 30. juna naredne godine bude rešen status 179 preduzeća u restrukturiranju, koja zapošljavaju 54.000 radnika.

Ta preduzeća su u statusu restrukturiranja 12 godina i to mora da se okonča, poručio je Dinkić.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Dinkić: Nema privatizacije Telekoma

Izvor: Akter, 19.Jun.2013

Ministar finansija i privrede Mlađan Dinkić rekao je da do daljnjeg neće biti privatizacije "Telekoma", jer u Vladi Srbije nije postignut konsenzus

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.