Izvor: YU-Build.rs, 25.Dec.2009, 11:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Savet: Hidrocentrale na Morači strateški projekat

Crna Gora će graditi hidrocentrale na Morači, najavljeno je juče posle sednice Saveta za izgradnju moračkih hidroelektrana. "Izgradnja hidrocentrala na Morači jedan je od strateških projekata u Crnoj Gori", saopšteno je kratko sa prve sednice Saveta kojom je predsjedavao premijer Milo Đukanović. U skladu sa takvim opređeljenjem, kako je saopšteno, izgradnja moračkih elektrana "biće u fokusu državnih organa uključenih u taj projekat".

Nastavak na YU-Build.rs...






Povezane vesti

Đukanović: Očuvana ekonomska stabilnost

Izvor: Capital.ba, 25.Dec.2009

PODGORICA, Crna Gora očuvala je ove godine, uprkos globalnoj krizi, ekonomsku i socijalnu stabilnost i stvorila uslove za obnovu razvoja, ocijenio je danas crnogorski premijer Milo Đukanović. 'Smatram da je to uspjeh u godini koju je obilježila jedna od najvećih ekonomskih kriza u ljudskoj istoriji....

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta YU-Build.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta YU-Build.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.