Odoše svi Milovi ljudi

Izvor: Vesti-online.com, 04.Okt.2010, 15:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odoše svi Milovi ljudi

Potpredsednik Demokratske partije socijalsta Svetozar Marović napustiće vladu ukoliko se premijer Milo Đukanović povuče sa funkcije, iako, kako tvrdi, ne postoji nijedan politički razlog za promene na čelu izvršne vlasti.

Marović je rekao podgoričkom listu "Vijesti" da se na Kongresu DPS-a, koji je planiran za prvu polovinu naredne godine, neće kandidovati za predsednika te stranke.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com <<
On je rekao da Đukanovićev odlazak najviše priželjkuju oni koji su politički "manje dobri".

"Kao i u sportu, tako i u politici slabiji uvek žele da izbegnu jačeg protivnika, ali to nikad ne znači da će oni postati bolji zbog toga što ne bi igrali sa jačim od sebe", naveo je Marović.

On je kazao da o Đukanovićevom odlasku nije razgovarano u vrhu partije, dodajući da, "iako bi bilo logično da mi, ukoliko bi bilo tačno to sto se piše da Đukanović odlazi, znamo više nego oni drugi koji su njegovi politički protivnici ili pripadaju nekoj drugoj stranci".

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

MAROVIĆ ODLAZI AKO SE ĐUKANOVIĆ POVUČE

Izvor: Kurir, 04.Okt.2010

PODGORICA - Potpredsednik Demokratske partije socijalista Svetozar Marović napustiće vladu ukoliko se premijer Milo Đukanović povuče sa funkcije, iako, kako tvrdi, ne postoji nijedan politički razlog za promene na čelu izvršne vlasti...Marović je rekao Vijestima da se na Kongresu DPS-a, koji...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.