Milo se sastaje s kriminalcima

Izvor: Vesti-online.com, 28.Sep.2016, 19:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milo se sastaje s kriminalcima

Ranko Krivokapić, lider Socijaldemokratske partije i dugo najbliži, koalicioni partner Mila Đukanovića, aktuelnog premijera Crne Gore, tvrdi da se Đukanović 15. juna ove godine u Budvi sastao sa Rajkom Kuljačom, bivšim gradonačelnikom Budve, koji je osuđen zbog milionske pljačke državnog novca, kao i sa ostalim kriminalcima u ovoj opštini, koje je Kuljača kao svedok saradnik doveo na optuženičku klupu:

- Mislim da je bio 15. jun kada se desila ta filmska scena >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << u Budvi. Za istim stolom sedi svedok saradnik, oni koje je on prijavio i premijer Milo Đukanović i svi zajedeno planiraju učešće na izborima - kazao je Krivokapić. U međuvremenu je opozicioni Demokratski front organizovao je skup ispred zgrade Tužilaštva u centru Podgorice. Lider Nove srpske demokratije Andrija Mandić je rekao i da su državne institucije zarobljene, navodeći da tužilaštvo radi u dosluhu sa Đukanovićem "da bi mu dalo prednost na izborima".

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Kakva poruka Mila Đukanovića opoziciji!

Izvor: Mondo, 29.Sep.2016, 16:40

Lider Demokratske partije socijalista Milo Đukanović imao je zanimljiv odgovor na najave opozicione koalicije "Ključ" da će na predstojećim parlamentarnim izborima osvojiti više od 15% glasova...Za 15-ak dana u Crnoj Gori će biti održani četvrti parlamentarni izbori od kako je samostalna država...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.