Mandić pozvao na sutrašnji protest

Izvor: Akter, 23.Okt.2015, 15:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mandić pozvao na sutrašnji protest

Predsednik Nove srpske demokratije Andrija Mandić danas je u ime opozicionog saveza Demokratski front (DF) pozvao ostale opozicione poslanike da dođu sutra uveče na protestni skup, na kome će još jednom zatražiti ostavku crnogorske vlade i premijera Mila Đukanovića

Mandić je na improvizovanoj konferenciji za novinare ispred zgrade Skupštine Crne Gore rekao da će protest početi na Trgu Republike >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << u 19 časova, a učesnici će se odatle uputiti do zgrade državnog parlamenta.

"Pridružite nam se da zajedno politički delujemo", pozvao je Mandić opozicione poslanike.

Nekoliko opozicionih partija danas je saopštilo da neće učestvovati na sutrašnjem protestu, ali od vladajuće Demokratske partije socijalista traže dijalog o pripremama parlamentarnih izbora.

Više partija, sindikalnih i nevladinih organizacija pozvale su na razumno ponašanje na sutrašnjem protestu i na poštovanje ustavnog poretka.

Premijer Đukanović je rekao da ni vlada ni on neće podneti ostavku, što traži DF, jer, kako je naveo, to bi bio čin neodgovornosti prema većini građana koja podržava sadašnju vlast.

Nastavak na Akter...






Povezane vesti

Mandić pozvao ostale opozicione partije da dođu na sutrašnji protest

Izvor: Blic, 23.Okt.2015

Predsednik Nove srpske demokratije Andrija Mandić danas je u ime opozicionog saveza Demokratski front (DF) pozvao ostale opozicione poslanike da dođu sutra uveče na protestni skup, na kome će još jednom zatražiti ostavku crnogorske vlade i premijera Mila Đukanovića...Mandić je na improvizovanoj...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.