Lepa Brena pomirila Marovića i Đukanovića

Izvor: Glas javnosti, 04.Jan.2012, 07:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lepa Brena pomirila Marovića i Đukanovića

PODGORICA - Predsednik DPS Milo Đukanović i potpredsednik Svetozar Marović proslavili su Novu godinu u velikoj sali elitnog petrovačkog hotela “Palas”.

To predstavlja svojevrsno iznenađenje s obzirom na to da čelnici vladajuće partije nisu u dobrim odnosima nakon što je krajem decembra 2010. godine u aferi “Zavala” uhapšen brat potpredsednika DPS, Dragan Marović i nekoliko njegovih bliskih >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << saradnika, dok je on sam, u prvoj reakciji, rekao da je “politička meta”.

Osim toga, Đukanović i Marović su prvi put zajedno slavili Novu godinu nakon 15 godina i tadašnjeg dočeka u “Avali”, koja je poslovala u okviru hotelske grupe Budvanska rivijera.

Upravo su , kako „Vijesti“ saznaju, dvojica partijskih saboraca u “Palasu” evocirali uspomene na poslednje zajedničko slavljenje.

Đukanović je u društvu supruge Lidije bio u velikom separeu sa svojim prijateljima Goranom-Sitom Rakočevićem, biznismenima Vukom Rajkovićem i Draganom Brkovićem i njegovom suprugom.

U susednom separeu bio je Marović sa suprugom Đinom i kćerkom Milenom, u društvu sa gradonačelnikom Cetinja Aleksandrom Bogdanovićem, gradonačelnikom Budve Lazarom Rađenovićem, ministrom turizma Predragom Sekulićem i liderom budvanskog DPS-a Borom Lazovićem.

Za razliku od Đukanovića i Marovića, premijer i potpredsednik DPS Igor Lukšić odlučio je da 2012. dočeka „sa narodom“ na trgu ispred starogradskih zidina u Budvi. Lukšić je odlučio da uživa u muzici legendarnog zagrebačkog benda “Prljavo kazalište” zajedno sa suprugom i prijateljima.
Pogledaj vesti o: Nova godina

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.